Присъдите на четирима волейболисти от националния отбор на Куба са

...
Присъдите на четирима волейболисти от националния отбор на Куба са
Коментари Харесай

Кубински национали се измъкнаха от по-тежки присъди

Присъдите на четирима волейболисти от националния тим на Куба са понижени, а един е освободен. Това разгласи апелативният съд в Турку във връзка с делото за обезчестяване от предходната година.

Припомняме, че те бяха задържани през септември в Тампере, откакто бяха приети за отговорни, че са насилили жена на 2 юли след мач с Финландия от Световната лига.

Най-дълга остава присъдата на Османи Уриарте – четири години, до момента в който Луис Соса беше оневинен, защото не е взел участие в действието. Рикардо Калво ще лежи 3 години и половина, капитанът Роландо Сепеда – 2,5 г, до момента в който Алфонсо Гавилан ще прекара още година и 3 месеца в пандиза.

Първоначално бяха арестувани 8 волейболисти от състава на Куба, само че в последна сметка четирима от тях се оказаха почтени.

Според показанията на жертвата, тя е отишла по своя воля в стаята на Уриарте, откакто двамата се срещнали в дискотеката на хотела.

След като правили секс обаче, волейболистът пратил известие до съотборниците си да се причислят към него макар нежеланието на дамата.

Тя била държана принудително в стаята, а откакто оргията завършила, се оплакала на рецепцията. Съдът постанови още кубинците да платят 24 хиляди евро отплата на жертвата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР