Присъди на италиански съдилища недвусмислено потвърждават, че обедненият уран е

...
Присъди на италиански съдилища недвусмислено потвърждават, че обедненият уран е
Коментари Харесай

Трагедия: 400 италиански войници и над 10 хиляди сърби умрели от рак след бомбардировките на НАТО с обеднен уран

Присъди на италиански съдилища недвусмислено удостоверяват, че обедненият уран е директна причина за повишаване на броя на злокачествените заболявания и тези присъди и експертните показания на италиански лекари ще послужат на юристите, които приготвят правосъдни искове срещу членките на НАТО поради бомбардировките на Сърбия напролет и лятото на 1999 година

``
реклама

Това написа белградският вестник " Политика ", представен от Българска телеграфна агенция, отбелязвайки, че ще бъде поискана отплата за жителите на Сърбия, болни от рак и за фамилиите на умрелите. Ще бъде поискана и помощ за лекуването на тези, които се борят с заболяването, показва изданието.

одителите на младия италиански боец Валери Мелис от Каляри, който умря през 2004 година от Синдрома на Ходжкин на 27-годишна възраст, осъдиха министерството на защитата на Италия за породеното им страдалчество и душевна болежка. Присъдата бе оповестена през 2011 година. Съдът в Каляри присъди на всеки от родителите по 233 776 евро, а на брата и сестрата на боеца - по 58 444 евро като обезщетение.

Министерството на защитата на Италия бе наказано да изплати тези обезщетения, както и правосъдните разноски в размер на 23 352 евро. Съдът съобщи, че боецът е бил изцяло здрав, преди да обитава в Косово от март до юни 1999 година, написа " Политика ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР