Присадената коса на Димитър Бербатов прокара! Нападателят отново вее буйна

...
Присадената коса на Димитър Бербатов прокара! Нападателят отново вее буйна
Коментари Харесай

Бербатов се фука с изкуствената си коса

Присадената коса на Димитър Бербатов прокара! Нападателят още веднъж вее буйна грива, видя HotArena.

Звездата се върна към младините с новата си прическа, с която се фука напоследък. Гъсти кичури стърчат от главата на някогашния футболист, а от плешивото теме към този момент няма и помен. Бербо си присади коса преди няколко години и сега бере резултатите от интервенцията. Външният тип на някогашния футболист сега по нищо не подсказва, че той е имал проблеми с оплешивяването. Интересното е, че присадената коса освен се е хванала крепко, само че е почнала и да пораства.

Бербатов се подложи на процедурата през 2015 година, когато оредяващата му коса стартира да прави съществено усещане. Това си личеше най-много по време на интервала му във френския " Монако ", когато нападателят беше останал съвсем без окосмение на главата. Звездата бързо взе ограничения и се допита до най-хубавите експерти. Митко не разкрива къде е направил интервенцията, само че най-вероятно това е станало в Истанбул, който се трансформира в международен център за присаждане на коса. Подобна намеса коства към 20-30 хиляди лв..

Бербатов сподели новата си буйна прическа по време на лятната си почивка. Шампионът на Англия с " Манчестър Юнайтед " бе на море дружно с трите си обичани дами - Елена и щерките Деа и Елиа. Напоследък половинката на звездата от ден на ден се демонстрира около него за разлика от годините му на деен футболист. Тогава Бербо настойчиво криеше персоналния си живот и Елена от медии и почитатели, само че мирогледът му очевидно се е трансформирал. Актуалната прическа на звездата припомня ранните му години като футболист. Бербатов вееше буйна грива, до момента в който играеше в ЦСКА и немския " Байер " (Леверкузен).

След това в " Тотнъм " нападателят бе зализал обратно косата си, а в " Манчестър Юнайтед " към този момент стартира да се остригва късо, очевидно забелязал казуса с оплешивяването.

Бербатов си присади коса единствено " от горната страна ", употребявайки лични косми. Интервенцията става от задната част на главата. Там косата е най-здрава от генетична позиция, считат експерти. Оттам се взимат и слагат няколко типа импланти - дребни, междинни и огромни. Присаждането може да стане по два метода - ръчно и посредством специфични машини. Но това посредством уред обаче не е целесъобразно при съществуване на повече околно окосмяване, какъвто е казусът с Бербатов.

Първи с изкуствена коса във футбола се снабди някогашният президент на БФС Борислав Михайлов през далечната 1993 година Тогава Боби бе съвсем изцяло плешив, само че на международното състезание в Съединени американски щати към този момент гордо вееше перуката и с нея правеше геройства на вратата. Неговият образец последва и Валентин Михов, който също бе началник на футболната ни централа. Сега почитатели бъзикат Бербо, че към този момент е подготвен за началник на БФС. Бившият голмайстор на Висшата лига към момента не е оповестил окончателното си решение дали ще се кандидатира за президент на изборите през зимата, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР