Присъдата си от 17 г. затвор за убийство обжалва пред

...
Присъдата си от 17 г. затвор за убийство обжалва пред
Коментари Харесай

Осъден за убийство в Димитровград не ще да е 17 г. зад решет...

Присъдата си от 17 година затвор за ликвидиране апелира пред Апелативния съд в Пловдив 55-годишният Петко Панков. Окръжните магистрати в Хасково го признаха за отговорен на 23 юни т.г.

Престъплението беше осъществено на 26 юни 2020 година на ул. „ Бузлуджа “ в Димитровград поради прегорели наденици.  Панков, който изпил няколко ракии, помолил 62-годишната си хазяйка да наглежда скарата, до момента в който отскочи до близкия хранителен магазин. Жената обаче се залисала и прегорила надениците. 

Когато Петко се върнал,  се ядосал и почнал да постанова жертвата си до гибел с тръбен ключ. След като видял, че дамата е в безсъзнание, квартирантът се обадил на незабавния телефон. Обяснил, че преди малко се прибира и заварил хазяйката в безпомощно положение. Петко е със солидно престъпно и правосъдно досие, осъждан е за закана за ликвидиране и  кражби. 

Жената била с голям брой контузии, несъвместими в живота, умъртвена е по непосилен за  нея метод, изпитвала е извънредно мощни и продължителни болки.  

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР