Присъдата от 14 г. затвор за младата майка не е

...
Присъдата от 14 г. затвор за младата майка не е
Коментари Харесай

Осъдиха на 14 години затвор Маринела, която уби бебето си, заради счупена чаша

Присъдата от 14 година затвор за младата майка не е дефинитивна и може да се апелира пред Апелативния съд във Велико Търново.

22-годишната Маринела Маринова от плевенското село Лазарово е наказана на 14 години затвор за убийството на 2-годишната си дъщеричка. Тя е удушила детето си поради счупена чаша, по-късно е запалила натрупа, с цел да прикрие следите си, осведоми " 24 часа ". 

Маринела призна виновността си в първото съвещание по делото. Тя беше арестувана през януари, а убийството е осъществено на 22 октомври 2021 година В месеците от убийството до ареста на младата майка тя с нищо не показвала, че се тормози от неналичието на детето, оповестено за търсене от татко ѝ.

Маринела отглеждала момиченцето сама. Нищо не му липсвало и растяло в прилични условия. Във съдбовния ден Маринела се изнервила, тъй като щерка ѝ не я слушала. Когато момиченцето съборило чаша, която се счупила на пода, гневът на майката изригнал. Хванала детето и го поставила на леглото. Взела възглавницата и почнала да притиска главата на момиченцето с нея. Когато ядът ѝ отминал, момиченцето към този момент не давало признаци на живот.

Според следствието убийството не е било планувано. 

Майката се уплашила, взела тялото на детето си и го запалила в пристройка към къщата. Не споделила нищо на татко си, с който живеела, напуснала селото.

Едва на 23 декември детето е оповестено за общодържавно търсене. При разпита Маринела разказала за осъщественото закононарушение и завела криминалистите до мястото, където заровила тялото на щерка си. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР