Присъда срещу прокуратурата на България. bTV разполага с решението на

...
Присъда срещу прокуратурата на България. bTV разполага с решението на
Коментари Харесай

Присъда срещу държавата след зрелищната акция „Медузите”

Присъда против прокуратурата на България. bTV разполага с решението на Върховния касационен съд, с което страната е наказана да заплати 60 хил лв. на някогашния ръководител на Общинския съвет във Варна - Борислав Гуцанов.
180 градуса: Арести за милиони – България на подсъдимата пейка поради акциите с гръмки имена В поредицата "На 180 градуса " Мария Цънцарова напомни на феновете на bTV какво се случи с неуспехите на шумните полицейски акции от последното десетилетие
Гуцанов и още трима души бяха задържани при зрелищна полицейска акция с името „ Медузите” през 2010 година

Обвинението против тях беше, че са злоупотребили при договорка за рейсове. Заради липса на доказателство, процесът против него се проваля.
Цветан Цветанов: Допуснахме неточности при ареста на Алексей Петров Бившият вътрешен министър и сегашен ръководител на ПГ на ГЕРБ разяснява профилираните акции с гръмки имена и милионите, които страната ни би трябвало да заплати на съдените по делата „ Килърите ”, „ Октопод ”, „ Наглите ” и други
България към този момент заплати на Гуцанов и фамилията му 80 хиляди лева след присъда на Европейския съд по правата на индивида в Страсбург.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР