Природозащитникът Александър Дунчев публикува пост в социалната мрежа Facebook във

...
Природозащитникът Александър Дунчев публикува пост в социалната мрежа Facebook във
Коментари Харесай

Александър Дунчев: По Коледа наистина стават чудеса!

Природозащитникът Александър Дунчев разгласява пост в обществената мрежа Фейсбук по отношение на Димитър Ватахов и неговия брат от Копривщица . Оказва се, че събарянето на техния овчарник е било спряно най-малко към този момент. Каква е историята – вижте в обявата на Александър Дунчев:

„ По Коледа в действителност стават чудеса. В последния миг е спряно събарянето на овчарника на Димитър Ватахов и брат му в Копривщица. Поне към този момент.

Това щеше да е най-черният миг от взаимното ни следствие против дървената мафия в региона.

Споделям най-инфарктните моменти от разправията сред братята и компанията, наета от някогашната кметица да събори селскостопанския заслон с повърхност над 1000 м2. Кой човек (с брадата) мислите, че е представител на тази компания? Ами същия човек, който е и представител на компанията, оголила нелегално стотици декари борови и букови гори над възрожденския град съгласно изявления на Биволъ от 2015 година и 2023 година

Местният феодал с протекциите на ГЕРБ (в миналото) и Движение за права и свободи (днес), който 2017 година щеше да смъква статута на града като „ архитектурен резерват “, с цел да строи ски-курорт на 900 м н.в.

И това щеше да е отмъщението му против същинския възрожденец Ватахов, който, сходно на прадедите му преди епохи, води война в отбрана на горите и пасищата на Копривщица години наред, и който имаше смелостта да е паралелно до мен на всички инспекции по противозаконните сечища.

Дано има правдивост! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР