Природните стихии освен страшни, могат да бъдат и изумително красиви!

...
Природните стихии освен страшни, могат да бъдат и изумително красиви!
Коментари Харесай

Красотата на стихиите – дъжд от венчелистчета в Коста Рика!

Природните стихии с изключение на страшни, могат да бъдат и удивително красиви! Това потвърди японският бранд Sony, който снима неповторима реклама в Коста Рика. Компанията симулира изригване на вулкан, ситуиран близо до градче в страната, от който вместо лава се изсипва удивителна вълна от 8 милиона цветни листенца.

Разноцветният, благоуханен дъжд, който обсипа града, беше сниман със специфични камери на Sony, с цел да се разпространяват новите тв приемници Sony 4K Ulta HD. Компанията ги показва като четири пъти по-детайлни в картината си от Full HD тв приемниците и показва, че разграничителната им дарба е 3840 x 2160 пиксела.

„ Осемте милиона венчелистчета символизират броя на пикселите на тв приемниците. Рекламата е даже още по-впечатляваща, като се замислим, че не е основана изкуствено с компютърни графики. Тя е изцяло действителна ", разясняват блогърите в Creative Criminals.

Вижте тези спираща дъха фрагменти!

 flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-1  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-2  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-3  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-4  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-6  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-7  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-8  flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-9

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР