Природните агенции са доволни от работата си. Те се отчетоха

...
Природните агенции са доволни от работата си. Те се отчетоха
Коментари Харесай

Фирмите все по-изрядни към бюджета

Природните организации са удовлетворени от работата си. Те се регистрираха пред отрасловата парламентарна комисия.

Емил Димитров - Ревизоро , който ръководи комисията за битка с контрабандата, награди от името на цялата комисия управленията на Национална агенция за приходите и Митниците за положителните резултати.

Шефката на данъчните Галя Димитрова показа, че е удовлетворена от събраните над 19 милиарда лв. доходи през 2017. Този добър резултат е наклонност през последните години, сподели тя. Завишената събираемост не е резултат просто от икономическото развиване в страната, а е резултат и от работата на Национална агенция за приходите да съблюдава закона.

Над 96% от заявените данъчни отговорности са погасени в границите на календарната година.

Галя Димитрова вижда в това и усъвършенствано държание на длъжниците . С меки ограничения Национална агенция за приходите дисциплинирала длъжниците . Това понижава разноските за събиране на задължените лица, съобщи Димитрова.

Извършва се непрестанен мониторинг на най-големите длъжници. Техният дълг е намалял с 306 милиона лв.. 965 огромни длъжници напълно са се издължили пред страната. При 140 ведомствени бензиностанции са установени нарушавания. 900 участници в данъчни измами са установени.
През 2016 в касите на компаниите е имало 13 милиарда лв.. Към 31.12.2017 тази сума е 8 милиарда . С разликата от пет милиарда лв. са платени отговорности към страната.

Митничар номер 1 Георги Костов изясни, че за първите пет месеца Митниците са събрали 3,7 милиарда лв.. Това е повече, в сравнение с за същия интервал на предходната година. Ръст от всички типове доходи, регистрира той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР