Приповдигнатото настроение, което владееше атмосферата на предходния период, вече не

...
Приповдигнатото настроение, което владееше атмосферата на предходния период, вече не
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /20-26 януари/

Приповдигнатото въодушевление, което владееше атмосферата на предходния интервал, към този момент не се усеща. Някакси е изтънял и ентусиазмът ни да се впускаме в това или това, да вършим проекти. Марс малко след Венера трансформира звездната си позиция. Важните събития ще са в края и при започване на седмицата. Тяхното опълчване е доста явен знак за тези, които могат или си разрешават да четат по жестовете и мимиката. Сега няма другарства, които не могат да бъдат подложени на тест и няма връзки, над които да е разпънат чадърът на спокойствието. В същото време болшинството от хората изпитват мощни страсти и са елементарно раздразнителни. Тези настроения ги подтикват към импулсивни, а на моменти и към войнствени дейности. Скарванията и свадите ще съпътстват делника ни. За да не се разраснат, належащо е да ги направляваме и да се самоконтролираме. Тъй като внезапно скача процентът на недоразуменията и разминаванията в мненията сред сътрудници, колеги/началници, шефове/бюрократична машина, нищо чудно всички се обединят към концепцията, че би трябвало да има отговорен за невървежа в връзките и във връзките.

На публичната сцена и измежду обществата царуват бързо менящите се настроенчески талази. Не ми се желае да си представям до какво те биха могли да доведат хората. Повече ще станат тези, които демонстрират, че желаят сами да търсят аргументите и не се опасяват, че следвайки този път, ще се конфронтират със статуквото /у дома, на работното място, в обществото/.

Не изключвам опцията да се отключат идеологически конфликти или изложение на противоречие, чрез радикални действия:

Обществото ще е неспокойно, а обособеният субект като че ли не го схваща, тъй като усеща своето безпокойствие като най-силно.

На 25 и на 26 януари след намесата на аспект Меркурий/Юпитер нашето внимание се отклонява за малко от описаните сфери. Тези две дати са извънредно подобаващи за осъществяване на семинари или за излагане на реформаторски хрумвания в областта на търговията. Кратко възкръсване на стопанската система.

Овен

Очертайте тематиките за идната седмица

Искате, изпитвате нужда да говорите. Там, където сте заобиколени от хора, се чувствате добре. Но дали е по този начин с останалите? Едва ли те ще се почувстват удобно във вашата компания. Вие сте взели думата и забравяте да се огледате за друго мнение. В този смисъл, сте във вихъра си. Родители, близки другари или роднини ще би трябвало да ви изклушат и да ви посъветват, само че на работно място ще се отворят проблеми заради ясното и очевидно нечие неодобрение от държанието ви. Не ви предлагам да се откажете от диалозите. Те ви отварят очите за нов прочит на настоящи събития или на минали. Но, апелирам, доверявайте се, не бъдете предубедени. Мога да ви поддържа за интензивността, защото до края на интервала е значимо да начертаете тематиките, на които ще посветите идващите седмици.

Телец

Дръжте се крепко за земята

Имате предпочитание за работа. През седмицата ще ви се наложи да се съобразявете с условия и с хора заради естеството на вашите планове. Необходимо е да ревизирате метода си, в случай че досега не сте постигнали стремежи триумф. На първо място оставате си повече време на 20 и на 26 януари за диалози и срещи. Очаквам в началото да сте прекомерно скептични към предложенията и обсъжданите тематики. Постепенно ще осъзнаете, че в полемиката, в която другите са дейната страна, вие би трябвало да сте пасивните. Възможно е да се зародят и отлични хрумвания, които занапред ще разработвате. Но преди всичсо, нуждо ви е успокоение. То ще ви защищити от турболенциите във вашия делник, разследване от директното отношение на всички дейни през интервала небесни тела. Стъпвайте крепко на земята.

Близнаци

Запазете неутралитет

Вие се чувствате подготвени за деяние, само че в практиката на делника си, апелирам, запазете неутралитет. За странностите на вашето държание дават отговор Меркурий и Уран. Всеки час стартирате нещо ново, всяка минута сте въодушевени от вест. Леко се справяте с изненадите на живота, с помощта на съвсем удобния ъгъл сред Марс и Нептун. Той ви отваря необятно очите за идеалите и визиите за бъдещето. Ще изпитате чувството като че ли за ден сте пораснали на растеж и виждате по-далеч пред себе си. За страдание, планетните аспекти не ви пазят от лукавството и притворството на хората по пътя ви. От тях вие ще се пазите, в случай че сте се научили да се вслушвате. Важният ден за взимане на решения е 26 януари. Колебливостта препречва пътя.

Рак

Не обръщайте внимание на празни приказки

Нямате време за разтакаване. Пренастройвате се за дейности. Не се бавете, не си давайте време за пренастройване за работа. Вярно е също, че настоящите планетни положения в лицето на Марс и Уран не ви икономисват стресовите обстановки, само че панисьосването няма да ви помогне. Бъдете все по този начин поредни в гонене на задачата и не обръщайте внимание на това, което ви приказват. Надявям се, че сте се срещнали с предизвестието от въведението какво да включите в държанието ви по време на аспекта Меркурий/Юпитер, с цел да заобикаляте споровете и да предусещате от надалеч заплахата от усложнение на интриги. Предлагам ви да сте изключително деликатни в специалността и съсредоточени върху съответните служебни задания на 20 и на 21 януари. Шефове или сътрудници не са въодушевление. Готови са да се обзаложат, че имате просуски в работата си. Опровергайте ги.

Лъв

Важна информация ви отваря порти

Партньорството и любовта са вашите цели. Всеки ден от седмицата ви предлага друга опция за изява на възприятията ви към обичания човек. А за какво да не разчетем тези условия и като опция да се посветите на свое обичано занятие или ненадейно да разкриете какво ви прави щастливи? Предоставя ви се късмет. Нали ще го грабнете? В подмяна получавате шир на мисълта, убеденост и възприятие на вътрешно удовлетворение. Мнозина ще осъзнаят, че разполагат с информация, която им придава значимост и им отваря порти – в кариерното развиване. Планетните въздействия изискат вие да живеете във вътрешна естетика и да сте в синхрон с близките и събитията, с цел да сте здрави и витални. Тогава и продуктивността ви в това, с което се занимавате, също ще пораства.

Дева

Не губете нито час за деяние

Имате съответни задания. Необходима ви е централизация. Днес вероятното е мечтаното. Какво по-добро, а и по-успешно време. Не бива да губите нито час от него. Предварително сте наясно, че не можете да разчитате на помощ. Околните се занимават със своите си каузи. А може би по този начин е по-добре. Моментът е подобаващ да гласувате повече доверие и да си позволите да извършите някои нововъведения в другите сфери от своя делник. Ще ви се от дълго време да разкрепостите мислите си, да поддържате връзка повече и си по-свободно. Активната връзка Марс/Нептун допуска да виждате зад повърхността на нещата и да си създавате точна преценка за събития и хора. 21, 23 и 23 януари ви дават идеалните условия за подплътяване на вашата роля в професионален проект. Поемете отговорността на ръководещия процесите.

Везни

Научете повече за себе си

Трудно се пренастройвате към делничния темп. В фамилията, в дома ви, в живота на околните ви произтичат промени, които би трябвало да се осмислят. Не е значимо какъв брой значими биха били те за бъдещето, значителното за вас е да разберете аргументите, които ги пораждат и по този начин да научите повече за самите себе си. Няма да се изненадам, в случай че някои от вас в този момент се заемат да усъвършенстват кондицията си. В началото нещата ще наподобяват несериозни, само че на идващ стадий ще задълбочат старанието си. Околните все ще разясняват вашите дейности и решения. Мнозина ще се вглеждат в постъпките ви и ще ги разясняват. На прага на новата работна седмица сте на прага на една конспирация. От вас зависи по какъв начин ще овладеете обстановката. Моля, припомнете си анонса и предизвестията в него.

Скорпион

Търсят препоръките ви

Далечни и близки проекти за пътувания и за промени в делника пълнят мислите ви. Върху тях ще сте съсредоточени през почивните дни и по този начин ще се спасите от злобарите в близост. Вие сте уверени, че фантазиите ви могат да ви отведат до необикновено ексцентрични решения. Подмяната на действително с мечтано е подбудена от наличието на хармоничните връзки Марс/Нептун и Марс/Венера. Заобикалящите ви фиксират, мнозина търсят вашата компания. Няма да са единици тези, които ще потърсят препоръките ви. Според астрологичната оценка, седмицата ви би трябвало да отличи силата на вашата воля освен във връзка с работните задания. Вие би трябвало да я деянията и във взаимоотношенията: там изкушенията ще са доста. Любовта ви е подчинила и продължава да ви държи в плен. Интересното е, че звездните условия са подготвени да ви оказват помощ даже тогава, когато е ясно, че погазвате правила и обещания. Другото остава на вашата съвест.

Стрелец

Без откровения до 23 януари

Обстоятелствата не се впечатляват от вашите потребности и не се преценяват с вас. Духът на делника изисква вие да сте прилежни и проведени, с цел да смогнете с работата. А вие държите сами да си вършиме програмата и никой да не ви подрежда. Няма по какъв начин да се помирите със ориста. През тази седмица от януари всеки представител на знака ви ще осъзнае кое е приоритет при него. Не бързайте да ги обявявате. Дните сред 23 и 26 януари са ви дадени за размисъл и за избор на позиция, на поведенческа линия. Тези предупреждания се отнасят както за работно-служебните ви връзки, по този начин и за персоналния живот. Моля, изчакайте интервала на премине, преди да обявите желанията си или да се визиите като независими, мислещи и дейни хора. Преди 23 януари за сходно държание получавате най-много рецензии и упреци. Само дни по-късно нещата наподобяват изцяло друго.

Козирог

Изненадвате с подготвени решения

Седмицата в прочут смисъл се явява продължителка на линията на дните от по-предходния интервал. И в този момент, и тогава, едно нещо бе видно - отражението на лицето ви от концепцията, че доста скоро ще покаже хубостта си. Докато омайвате близките и се пробвате да спечелите време за по-смислени занимания от днешните, събитията също се трансформират: в случай че ви следва промяна на месторабота или други подбни задания, считам, че сегашните дати от януари са подхоящи. Твърде значими размишления, с цел да могат да се намерят отговори в границите на няколко дни, само че защото вие към този момент доста сте напреднали в тази посока с съответни дейности, нищо чудно да изненадате близките с подготвени решения. Единственото, което считам да ви препоръчам, е да не сте толкоз великодушни и лекомислени, до момента в който пръсквате силата и парите си. Денят, в който можете да вземете значимо решение, е 25 януари.

Водолей

Бъдете нащрек пред изкушенията

Разчиствате проблеми от миналата година паради наличието на дисхармонична връзка Венера/Марс. Прочетете за нея във въведението. Важно е да помните, че Венера е във вашия знак и че ще упорства вие да сте тези, които оферират компромисите и пазят спокойствието във взаимоотношенията. Започващата седмица изцяло ще затвърди у вас чувството, че и парите би трябвало да се кътат. Бъдете резервирани, когато ви се оферират изкушения. Повече изясненост по въпросите, които ви вълнуват, ще внесат условия и хора по време на диалози на 20, 21 и 22 януари. Не се колебайте да се възползвате от получена информация или да се доверите на съвет, даден ви на една от посочените дати. Време за отдих надали ще ви остане. Това обаче не би трябвало да служи за опрощение. Не повдигайте тематики, които биха ви товарили с отрицателни чувства.

Риби

Стъпвате върху предишното

Стремите се да сте наясно какво се случва, не си затваряте очите, тъй като е по-удобно. През интервала сте дейни участници в събитията. Марс, Сатурн и Нептун проектират своите трептения непосредствено върху знака ви. Зад всичко, което през днешния ден преживявате и получавате, стоят ваши предишни дейности, действия, решения. Вие осъзнавате, че стъпвате върху предишното. Дано това не ви основава безпокойствие. На този общ декор най-важната проекция е тази на Нептун, който е шеф на знака ви и се намира на неговата зодиакална територия: постанова се да преразгледате отношението си към околните. Пробвайте да се отървете от рисковите прояви на подозрителност. През спокойните дни от интервала - 23 до 26 януари, избра усамотени занимания и определете по кое време да е вашият персонален старт в новата календарна година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР