Припомняме, че схемата на Мартин който от скоро е известен

...
Припомняме, че схемата на Мартин който от скоро е известен
Коментари Харесай

Столични бръмчалки пропищяха: Мартин Джорджаното ни рекетира!


Припомняме, че схемата на Мартин който от скоро е прочут в незаконния свят с прякора си Джорджаното (идващ от известното му гадже), рекетира проститутки по извънредно лицемерен метод. Той е желал 50% от оборота на компаньонката Алекс Александрова и откакто тя е отхвърлила офертата е пуснал слух през уебсайт обвързван с него, че е болна от СПИН. Както и Марто Джорджаното е желал да превземе проституцията в първокласен столичен хотел.

Оказа се, че това надалеч не е индивидуален случай. В мненията под публикацията ни мъж разкрива, че Божанов фактически непрекъснато виси в лоби бара на въпросния хотел. Друго момиче пък твърди, че също е притискано от него. И това е правил с приятелките й. Божанов даже желал да направи труженички малолетни девойки.

Измамникът се хвалил, че към днешна дата направлявал цялата организация на различен прочут сводник Даниел Буруджиев, прочут в стилните среди като Дани Обувката. Той също бе арестуван при спецакция на ГДБОП и спецпрокуратурата. Обувката и бандата му са държали към 150 девойки, които са предлагани като скъпоплатени проститутки.

Повечето девойки са модели от известни фешън организации, а част от тях са били лица от кориците на списания. В схемата са забъркани и таксиметрови водачи, които са предложили девойките на богати клиенти, най-вече чужденци. Установено е, че Обувката е осигурявал девойки за веригата клубове " Babylon " в Австрия. Жриците са били пласирани и в прилежаща Македония, Франция и Швейцария. 20 от проститутките бяха сгащени по време на работа в първокласна къща в Несебър.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР