Припомняме, че певицата се раздели с бащата на дъщеря си

...
Припомняме, че певицата се раздели с бащата на дъщеря си
Коментари Харесай

Толкова Скоро След Раздялата С Бащата На Детето Си Лора Караджова Получи Най-Големия Шамар В Живота Си! Вижте Само От Кого!

Припомняме, че певицата се раздели с бащата на щерка си Алиса преди близо половин година. Едва преди седмици обаче двамата оповестиха обществено раздялата си в медиите.

Според думите на Лора, Валентин не я разбирал, не я уважавал задоволително и все бягал по тъча в грижите за детето и семейството. След като остана сама и свободна, Караджова направи това, което шашна всички. А точно – пожела да си върне назад Део.

Знаем, че двамата имаха в действителност дълга и мощна обич, която обаче завърши откакто Лора откри Валентин. В момента Део също е татко и явно е щастливо женен за брачната половинка си Мариана.

Мулатката би трябвало да е най-щастливата жена на света, защото Део сподели верността си, написа разкрития.ком. След като дни наред търпял позвъняванията и смс-те на Лора и се опитвал да бъде вежлив, най-после не издържал.

„ Тя прекали, не спираше да го търси и да му се смъква. Затова той неотдавна й се обади, с цел да я помоли да спре. Пожела й всичко най-хубаво, само че й сподели, че към този момент не е на нейно разположение. Отряза я поради Мариана и сина си “, разкриха близки до Део източници.

Лора едвам не си глътнала дъвката от шока, тъй като вярвала, че Део ще я обича и след три живота. Но уви – явно той не желае да се връща обратно и я е не запомнил дефинитивно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР