Припомням на Нинова, че е била председател на социалната комисия,

...
Припомням на Нинова, че е била председател на социалната комисия,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова разкри колко пъти Нинова е била в парламента

Припомням на Нинова, че е била ръководител на обществената комисия, какво е направила за тези хора с увреждания. Аз и Менда Стоянова идвахме да гласуваме актуализацията на НЗОК във време на отмора. Не можете да ме обвините във ваканцуваме. Аз като майка съм съпричастна и не мога да съм безучастна. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната естрада.

"Говорих с човек претърпял случай 2004 година, той ме спря, и аз го изслушах. Той съумя да приказва с мен тъй като не съм се скрила зад тъмни стъкла на служебна кола, тъй като ходя по улиците. До този миг вие намерихте ли време да говорите с потърпевшия Людмил Недев. Лично ще ви поддържа в това да работим през август, в случай че вие ми декларирате и гарантирате, че когато се разисква Закона за хората с увреждания ще бъдете в залата от начало на край ", сподели още тя.

"При 89 гласувания, Нинова е участвала на 3 от тях. Оказва се, че 1 месец не сте била в пленарна зала. Да борим броя на съответните решения. Очаквам го от вас като водач на столетница ", приключи Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР