Приоритетите на левицата, заложени в проекта "Визия за България", бяха

...
Приоритетите на левицата, заложени в проекта "Визия за България", бяха
Коментари Харесай

БСП представи Визия за България в Ботевград и Правец

Приоритетите на левицата, заложени в плана "Визия за България ", бяха показани на срещи в Правец и Ботевград, предадоха от пресцентъра на партията.

,,Ние предлагаме един напълно нов режим на ръководство на държавната благосъстоятелност. Казваме повече страна там, тогава, където и когато това е належащо,” сподели в Правец народния представител от ПГ на "БСП за Бълария " инж. Петър Кънев.

,,10 години откакто влязохме в Европейски Съюз, България изгуби 1 млн. население. Ако през 2007 година покупателната ни дарба беше 46% от междинната за Европейски Съюз, в този момент тя е 49 %'', добави ръководителят на икономическата комисия в Народно събрание. В полемиката взе присъединяване и депутатът от левицата проф. доктор Светла Бъчварова-Пиралкова, която обърна внимание върху въпросите, свързани със земеделието.

Пълна зала посрещна народните представители доктор Валентина Найденова, Надя Клисурска и Иван Ченчев в Ботевград. И в Ботевград, както в други градове на страната, хората се вълнуват от въпроси, свързани с демографската рецесия, в която се намира България. Народните представители от ПГ на “БСП за България” показаха главните политики, които са заложени във “Визия за България” и дадоха отговор на редица въпроси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР