Приоритетите на България ги слагаме на първо място. Мисля, че

...
Приоритетите на България ги слагаме на първо място. Мисля, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не е изключено да обсъждаме общи политики с ГЕРБ

„ Приоритетите на България ги слагаме преди всичко. Мисля, че във всяко едно кътче на България има хора, които се вълнуват, би трябвало на едни нови избори да вдигнем точно тези хора. Ние би трябвало да се обединим и обстановката в този момент да не се повтаря, с цел да има едно демократично обединяване “. Това съобщи Кирил Петков, съпредседател на Политическа партия, пред NOVA.

„ Когато държахме втория мандат казахме, че няма да има никаква сделка с ГЕРБ, тъй че не сме уточнявали, че няма да седнем на масата за разискване на общи политики с партията. Това не е изключено в третия мандат. Не казахме никаква поддръжка от ГЕРБ в никакъв случай. Казахме никаква сделка с ГЕРБ в този вид “, изясни още той.

„ В коалиция Вежди Рашидов няма да участваме. Ако пристигна мандата в Българска социалистическа партия, ще отидем на среща, както те пристигнаха на нашата. Колегите от Демократична България демонстрираха ясно, че имат общи цели с нас, когато гласоподаваха нашата декларация. Всяко едно държавно управление, с цел да мине, би трябвало да получи поддръжката на ГЕРБ, Движение за права и свободи или „ Възраждане ”. Те имат болшинство ”, пояснисъпредседателят на Политическа партия.

Относно газовите медиатори, Петков посочи, че ГЕРБ са казвали неистини. „ Те посочваха графики, аз споделих - дано да се забележим в съда. Там Борисов не пристигна, нито Делян Добрев присъстваше, къде са тези графики, запитвам аз. Това са едни пиар тактики, които нямат никаква икономическа аргументираност. Ние се занимавахме с тъй наречените „ борисовки “, с които се опитваше да се махне вниманието от сегашната обстановка и от това, че те не съумяха да сформират държавно управление. Проблемът на ГЕРБ е постоянно, когато има съдия. Когато приказваха за бюджета, че сме продънили страната, най-после на годината стана ясно, че дефицитът е единствено 2,9 милиарда “

" Относно песента за Лена Бориславова, българското общество сподели на Слави: „ Ти си провален шоумен “, това демонстрира, че нашите сънародници имат ценностна система. Тази ария беше една груба постъпка ",допълни Петков.

Но по отношение на песента на Ицо Хазарта, в която се приказва за Десислава Атанасова от ГЕРБ съпредседателят на Политическа партия посочи, че тя не е даже в този жанр, тъй че няма право за съпоставяне.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР