Приоритетът на британското правителство е да изведе Великобритания от ЕС

...
Приоритетът на британското правителство е да изведе Великобритания от ЕС
Коментари Харесай

Кралицата: Приоритетът на правителството е Брекзит на 31 октомври

Приоритетът на английското държавно управление е да изведе Англия от Европейски Съюз на 31 октомври . Това разгласи в речта си пред Народното събрание на Обединеното кралство кралица Елизабет II, която показа целите на консервативното държавно управление на премиера Борис Джонсън , написа " Гардиън ".

По време на речта си Елизабет II най-вече засегна вътрешната политика на страната.
 Снимка 447556
Източник:

Приоритетът на държавното управление " постоянно е бил да обезпечи излизането на Англия от Европейски Съюз на 31 октомври ", разгласи кралицата при започване на речта си.

Тя разясни, че държавното управление желае ново партньорство с Европейски Съюз, учредено на свободна търговия. Ще има нови режими в региона на рибарството и земеделието. Ще бъде импортиран законопроект за имиграцията, който ще приключи свободното придвижване. Ще се подхващат ограничения за непоклатимост на финансовите услуги, разкри още Елизабет II.

По думите й нов стопански проект на държавното управление ще бъде подсилен с нова фискална тактика , също по този начин ще има ограничения за подсилване на националното опазване на здравето и проекти за реформиране на обществената грижа.
 Снимка 447557
Източник:

Правителството ще отговори на насилието и закононарушенията с нови промени в наказателния кодекс.

Кралицата разгласи още, че държавното управление ще се ангажира и за отбрана на околната среда, ще бъдат въведени ограничения за възстановяване на качеството на въздуха и водата , отбрана на животните и трофейният улов ще бъде неразрешен.

Като най-голяма значимост за държавното управление кралицата уточни запазването на съюза и ограничения за отбрана на демокрацията.

Правителството ще продължи да отделя по 2% от Брутният вътрешен продукт за защита.

Англия ще продължи да играе водеща роля в международните каузи , безапелационна кралицата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР