Принцовете Уилям и Хари разголиха душите си в най-откровеното си

...
Принцовете Уилям и Хари разголиха душите си в най-откровеното си
Коментари Харесай

Сърцераздирателно! Принцовете Уилям и Хари споделят за първи път за последния си телефонен разговор с майка си Даяна

Принцовете Уилям и Хари разголиха душите си в най-откровеното си и прочувствено изявление, давано в миналото за тяхната майка. Насред разкритията им, братята описаха и по какъв начин към момента ги преследва мисълта за последния телефонен диалог с принцеса Даяна, състоял се часове преди гибелта ѝ в Париж. Разговорът бил извършен небрежно, тъй като момчетата е трябвало да си играят със своите братовчеди. Именно това е главната причина за болката в сърцата им и до през днешния ден. „ Ще живеем с това до края на живота си ”, признава Хари. „ Това е първият път, в който ние двамата говорихме намерено за нашата майка. Всичко беше много искрено, дори прекомерно откровено”, споделя още Хари.
Резултатът е най-разкриващото кралско изявление от 1995 година насам, когато Даяна призна, че има спекулация. На собствен ред Уилям споделя, че мисли за майка си всеки ден и даже е чувствал наличието ѝ на своята женитба. Хари също признава, че „ към момента усеща прегръдките, която тя им е давала”, а те толкоз му липсват.

По време на кончината на Даяна Хари и Уилям са били единствено на 12 и 15 години.

Британските принцове Уилям и Хари описват всичко това в нов документален филм, отдаден на майка им принцеса Даяна. Филмът " Даяна, нашата майка: нейният живот и завещание " излиза по случай 20-ата годишнина от трагичната кончина на Даяна, която почина при автомобилна злополука в Париж на 31 август 1997 година " Никой в никакъв случай не е разказвал тази история от гледната точка на двамата индивида, които са я познавали по-добре от всеки различен и са я обичали най-вече - нейните синове ", съобщи изпълнителният продуцент на кино лентата Ник Кент.

Последният телефонен диалог сред двамата принцове и тяхната майка е бил напълно къс. Момчетата желали по-бързо да се върнат към игрите си, а не да губят време да си приказват по телефона със своята майка, която била на отмора във Франция. Това и до момента тормози Уилям и Хари, защото Даяна щяла да почине същата вечер. " Хари и аз извънредно бързахме да кажем сбогом, нали знаете - " ще се забележим скоро ". Очевидно в случай че знаех какво щеше да се случи, нямаше да бъда толкоз апатичен ", споделя Уилям във кино лентата. " Но този телефонен диалог се е запечатал в мозъка ми толкоз мощно ", декларира той.

Хари споделя, че последният диалог е нещо, за което ще съжалява, до момента в който е жив. " Когато погледна обратно, е необикновено тежко. Ще би трябвало да се боря с това до края на живота си ", декларира той.

" Да не знам, че това е бил последният път, когато беседвам с моята майка. Колко друго би протекъл този диалог, в случай че имах даже най-малка визия, че животът й ще бъде лишен онази вечер ", споделя Хари.

Филмът обръща внимание на аспекти от живота на Даяна като благотворителната й активност, само че заобикаля по-противоречиви тематики като извънбрачните връзки. В него двамата принцове си спомнят за възприятието за комизъм на своята майка, а също за това по какъв начин са приели новината за гибелта на Даяна и последствията от нея, както и за болката от развода на техните родители.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР