Принцовете Уилям и Хари и съпругите им - херцогинята на

...
Принцовете Уилям и Хари и съпругите им - херцогинята на
Коментари Харесай

Принц Хари е с най-хубава усмивка сред младите членове на кралското семейство

Принцовете Уилям и Хари и съпругите им - херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, непрекъснато са във фокуса на медийното внимание. Със сигурност по-младите членове на английското кралско семейство могат да си разрешат най-скъпите дентални процедури. Кой всред тях обаче може да се похвали с най-хубава усмивка? Британски специалисти, представени от в. "Дейли експрес ", са на мнение, че това е принц Хари.

Според Матю Роуз, експерт по възстановителна дентална медицина, от естетична позиция принц Хари има най-приятна усмивка. Това съгласно него се дължи на обстоятелството, че като дребен бъдещият херцог на Съсекс е носил шина.

"Бих споделил, че измежду кралските особи най-задоволителна усмивка от естетична позиция показва принц Хари. Зъбите му са добре подредени и равни. Това може да се изясни с носенето на шина като дете ", споделя Роуз.

Второ място Матю Роуз отрежда на херцогинята на Кембридж Катрин, която съгласно него има "перфектните несъвършени зъби " - равни, само че не идеално подредени. По думите на специалиста непълното съвършенство на усмивката й прави брачната половинка на принц Уилям изключително привлекателна и подтиква доста дами да й подражават.

Роуз позволява, че херцогинята на Кембридж избелва зъбите си, само че не прекалено, което им придава натурален тип.

Как специалистът съпоставя усмивката на Меган Маркъл с тази на Кейт?

"Наши клиентки желаят зъби като на Меган, които са по-бели, по-американски и открояващи се. За разлика от херцогинята на Кембридж, усмивката на херцогинята на Съсекс не наподобява толкоз естествена ", отбелязва Матю Роуз.

В "дъното " на самобитната ранглиста е принц Уилям, който се е подлагал на дентални корекции, наложени от загубата на зъб преди няколко години. През 2014 година в. "Мейл он сънди " заяви, че херцогът на Кембридж се е "простил " със зъба си, до момента в който се е "вихрил " на женитба с приятеля си Том Инскип.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР