Принтскрийн Национален план за възстановяване и устойчивост, ДневникНов голям държавен

...
Принтскрийн Национален план за възстановяване и устойчивост, ДневникНов голям държавен
Коментари Харесай

Националният план за възстановяване: Тук съм само да питам къде са ми дубайските фурми?, Ходи пеш, Продавам две джанти

Принтскрийн " Национален проект за възобновяване и резистентност ", Дневник

Нов огромен държавен гаф разсмя мрежата, само че в действителност е по-скоро тъжно. 

Впродължение на часове жители имаха опция да дописват и редактират Националния проект за възобновяване и резистентност, качен като файл в Гугъл Drive с отключена опция за редакция. Документите към този момент са свалени

Находчиви читатели го бяха попълнили с точки като " Ходи пеш ", " Продавам две джанти ", " Кафе и кроасан, апелирам ", " Вече два часа очаквам мекици с кафе? Какво е това едва обслужване?! ". " Тук съм единствено да запитвам къде са ми дубайските фурми? ". Планът беше пъстър и с голям брой колажи, написа " Дневник ".

В обществените мрежи хората разясняват, че е огромен гаф администрацията да употребява платформи като Гугъл Drive за публикуването на такива документи, при изискване че държавното управление е изхарчило съществени средства за цифровизация на ръководството. " Колко пари за електронно ръководство и имате това? За 2 милиарда толкоз. -- Томи Дончев " - разясняват консуматори във " Facebook ".



Планът за възобновяване и резистентност беше заведен в деловодството на Народното събрание в петък, когато трябваше да бъде показан пред депутатите от вицепремиера в оставка Томислав Дончев.

Мнозинството от народните представители обаче отхвърлиха да го изслушат, като вместо него те пожелаха да приказва министър-председателя в оставка Бойко Борисов. Така след гласоподаване той беше длъжен да се яви на пленарно съвещание на 21 април (сряда).

На брифинг в неделя Борисов сподели, че в проекта не са планувани само пари за асфалт. На конференцията вицепремиерът Дончев добави, че за правенето му държавното управление е работило с експертна общественост и с Европейския съюз и счита за неуместна обстановката, в която партиите подлагаха на критика проекта, без даже да са го прочели.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР