Принципно монтирането на два (или повече) сензора за камери на

...
Принципно монтирането на два (или повече) сензора за камери на
Коментари Харесай

Samsung обмисля възможността да пусне таблет с двойна камера

Принципно монтирането на два (или повече) датчика за камери на смарт телефоните стана нормална процедура за съвсем всеки производител. Никога до момента обаче двойна камера не е употребена в таблети, един много поизостанал напоследък бизнес. Но Samsung не се отхвърля от тях и уеб сайтът Mspoweruser научи, че компанията приготвя нов артикул, в който за първи път да употребява двойна камера за този тип устройства.

Това ще е флагманският таблет Galaxy Tab S6 , който ще последва по-стария модел Tab S4. Той ще е оборудван с последно потомство Qualcomm Snapdragon 855 чипсет, 6GB оперативна памет,  характерен 10,5-инчов екран (който безспорно ще е AMOLED). Освен това за първи път в серията Samsung ще пропусне опцията за 64GB флаш диск и ще се насочи непосредствено към най-малко 128GB. В стила на предшественика си се чака и таблетът да идва със личен стилус. Той ще е с Bluetooth технология (като Note 9) и ще се слага в ниша на гърба. Таблетът ще дебютира с Android 9 Pie, като се чака да е подготвен и за възобновяване до Q. Двойната камера към момента не е разказана. Предполага се, че вторият датчик ще е ToF (Time-of-Flight), за формиране на добавена действителност. Това ще е забавно допълнение, само че се чудим по какъв начин то ще впечатли бизнесът, към който е насочен флагманският артикул.

Все още не е ясно по кое време Samsung ще разкрие Galaxy Tab S6. Някои допускат, че това ще се случи към 1-ви август, когато предходната година беше обявен Galaxy Tab S4. Други мислят, че може устройството да е част от IFA ревюто в Берлин през септември. Остава и опцията таблетът да дебютира дружно с Galaxy Note 10 на 7-ми август.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР