Принцесата на Уелс заслужава почивка“, преди да се върне към

...
Принцесата на Уелс заслужава почивка“, преди да се върне към
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън „заслужава почивка“ след драмата с Меган Маркъл, твърди експерт

Принцесата на Уелс „ заслужава отмора “, преди да се върне към кралските отговорности – изключително като се има поради следствията от напускането на принц Хари и Меган Маркъл във компанията, специалист е споделил.

Кейт имаше мъчно начало на годината, откакто се подложи на коремна интервенция през януари и в този момент продължава с възобновяване си. Подробностите за нейното положение се пазят в загадка и не се чака да се върне към формалните си отговорности преди Великден.

Но тя не съумя да се отпусне на мира, защото теориите за обществените медии са спираловидно отвън надзор - макар молбите на двореца за успокоение. И в този момент кралски специалист твърди, че бъдещата кралица би трябвало да бъде оставена на мира, изключително като се има поради спомагателният напън, под който беше подложена през последните месеци поради Меган и Хари.

С отдръпването на Съсекс от старши отговорности, други членове от кралското семейство - в това число Кейт - се ускориха и поеха повече работа. Двойката също е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР