Принцесата на Уелс се появи за първи път на тенис

...
Принцесата на Уелс се появи за първи път на тенис
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън отново с впечатляващ тоалет на Уилбълдън

Принцесата на Уелс се появи за първи път на тенис шампионата " Уимбълдън " и още веднъж впечатли всички както с избора си на тоалет, по този начин и с държанието си. 

Ментовозеленият блейзър с бели ревери и копчета Balmain и бялата плисирана рокля подсетиха за принцеса Даяна. Визията й се допълваше от бяла чанта Mulberry и бели обувки от Gianvito Rossi.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Catherine Princess of Wales (@katemiddletonprincessofwales)

 

Принцесата е разпален обожател на тениса и посещава шампионатите на Уимбълдън още от дете, а откакто се омъжи за принц Уилям през  2016 година, пое по-значима роля в организацията като патрон на All England Lawn Tennis Club. 

Тя следи срещата сред представителката на домакините Кейти Бултър против австралийката Дария Савил на корт 18. Мачът обаче беше пресечен още в първия сет поради мократа трева.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

 

По-късно принцесата се появи в кралската ложа на централния корт, с цел да поздрави Роджър Федерер, който беше специфичен посетител на шампионата, а изключителната му кариера  бе почетена на  гала.

Преди тазгодишното събитие принцесата записа особено рекламно видео с осемкратния първенец на " Уимбълдън ", който се отдръпна от спорта през 2022 г. 

 Ефектната реклама, в която се изяснява какъв брой е значима ролята на момчетата и девойките, които подават топките на корта, беше наречена от феновете " звездният мач сред принцесата на Англия и краля на Уимбълдън ".  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Catherine Princess of Wales (@katemiddletonprincessofwales)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР