Принцесата на Уелс навлиза в 2024 г., давайки приоритет на

...
Принцесата на Уелс навлиза в 2024 г., давайки приоритет на
Коментари Харесай

Стресиращата година на Кейт Мидълтън преди сериозна операция – от спор за състезание до „нараняване“ на Хари и парични неволи

Принцесата на Уелс навлиза в 2024 година, давайки приоритет на здравето си, откакто се подложи на „ планувана коремна интервенция “ във вторник.

42-годишната Кейт Мидълтън ще си вземе отмора от кралските си публични отговорности, с цел да се възвърне от тежката интервенция и се чака да остане в частна болница в Лондон за 10 до 14 дни. Не е известно на каква тъкмо процедура е била подложена бъдещата кралица, само че дворецът Кенсингтън удостовери, че положението не е раково.

Здравните несгоди на Кейт идват след 12 месеца на влакче в увеселителен парк за семейство Уелс и е почтено да се каже, че кралските особи са претърпели доста неща в очите на обществеността през последната година. Тук преглеждаме напрежението, с който се сблъска Кейт преди огромната си интервенция - от финансови терзания до искания за бомбени книги и, както постоянно, жонглиране с живота като майка на три деца.

Harry's Spare бомба

Само предходната година Кейт навърши 41 години през януари - първият й рожден ден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР