Принцесата на Уелс, Катрин Мидълтън, се извини за объркването във

...
Принцесата на Уелс, Катрин Мидълтън, се извини за объркването във
Коментари Харесай

Кейт призна , че е фотошопирала снимката си, извини се

Принцесата на Уелс, Катрин Мидълтън, се извини за объркването във връзка със фотографията, която бе публикувана наскоро по случай Деня на майката.

На нея се вижда по какъв начин Кейт е седнала и е заобиколена от трите си деца Джордж, Шарлот и Луи. Часове откакто фотосът бе оповестен няколко осведомителни организации изтеглиха фотографията от приложимост, поради подозрения за операция. 

Някои кралски коментатори също показаха догатки, че е допустимо фотографията да е направена с изкуствен интелект или с стратегии, сходни на Фотошоп. Подозренията за истинността се породиха и поради изчезналия брачен пръстен на Кейт и позицията на ръката на принц Луи. 

В този ред на мисли в профила на Двореца Кенсингтън в обществените медии, Катрин обществено сервира извиненията си, като написа: 

" Както доста фенове фотографи и аз от време на време опитвам с монтажа. Исках да изразя своите извинения за объркването, което фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден, аргументи. Надявам се, че всички празнуващи са имали доста благополучен Ден на майката. "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР