Принцесата на Уелс изпълнява фино силово движение“ всеки път, когато

...
Принцесата на Уелс изпълнява фино силово движение“ всеки път, когато
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън има „мощно движение“, което принцесата винаги прави, когато „се оправи“

Принцесата на Уелс извършва тънко „ силово придвижване “ всякога, когато се появи на обществено място, което й е помогнало постоянно да „ получава това е вярно " в нейната царствена персона, счита специалист по езика на тялото.

Като бъдещи крал и кралица, постоянно е значимо принцът и принцесата да се показват по позитивен метод пред публиката, излъчвайки атмосфера на честност и класа. В продължение на години кралски специалисти разясняват какъв брой елегантно се държи Кейт, като се държи като същинска бъдеща кралица, до момента в който се среща с представители на обществеността, задгранични дипломати и английски бизнес и неправителствени организации.

Езикът на тялото и държанието на специалиста Дарън Стантън проучва фрагменти на всички членове на кралското семейство, с цел да видите какъв брой са се развили до края на 2023 година И не е единствено Кейт – принц Уилям сътвори „ нов жест “, който да употребява по време на изяви, а крал Чарлз към този момент не се „ опасява да покаже неговата страст ".

Анализирайки държанието на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР