Принцесата на Уелс изненада няколко кралски фенове с красив“ жест

...
Принцесата на Уелс изненада няколко кралски фенове с красив“ жест
Коментари Харесай

„Красивият“ жест на Кейт Мидълтън остави кралските фенове в шок, след като разкри диагнозата рак

Принцесата на Уелс изненада няколко кралски почитатели с „ хубав “ жест - единствено седмици откакто разкри диагнозата си рак.

В момента Кейт прекарва време с принц Уилям и трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи за Великденските празници, откакто прочувствено разкри преди няколко седмици, че е подложена на курс на превантивна химиотерапия. 42-годишната Кейт беше призната в болница на 16 януари за " огромна коремна интервенция ". По време на интервенцията се смяташе, че положението й не е раково, защото никакви проучвания не са удостоверили съществуването на рак. Следоперативните проби обаче потвърдиха съществуването на рак.

Когато новината за нейната интервенция беше оповестена обществено в средата на януари, доброжелатели от цялостен ​​свят изпратиха известия и картички за излекуване на Кейт, изпращайки своите най-хубави пожелания. И през последните няколко дни мнозина се обърнаха към обществените медии, с цел да покажат отговорите, изпратени им от двореца Кенсингтън от името на принцесат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР