Принцесата на покера е базиран на действителната история на Моли

...
Принцесата на покера е базиран на действителната история на Моли
Коментари Харесай

Джесика Частейн блести в Принцесата на покера

" Принцесата на покера " е основан на действителната история на Моли Блум (Джесика Частейн) – млада, харизматична олимпийска вяра в ските, която е принудена да загърби спорта след тежка контузия. След като кариерата й на състезател е прекратена, фамилията й упорства тя да следва право, само че Моли взема решение да си почине една година и приема сезонна работа, която я вкарва в начинание, изискващо сходни на спорта инстинкти и дисциплинираност: да управлява най-ексклузивните в света незаконни игри на покер с високи залози.

Дълбоките джобове на холивудски величия, измежду които се приказва, че са били Бен Афлек, Тоби Магуайър и Леонардо Ди Каприо, спортни звезди и бизнес магнати обезпечават десетилетие на блестящ триумф. Но Моли притегля вниманието на неверните хора, когато влиза в контакт с членове на съветската мафия. Успешната серия завършва внезапно, когато е задържана измежду нощ от 17 сътрудници на ФБР, размахващи огнестрелни оръжия. Изправена пред съществени наказателни обвинявания, единственият съдружник на Моли е юристът Чарли Джефрис (Идрис Елба), който открива, че Моли Блум е нещо доста повече от това, което се пробват да внушат таблоидите.

Принцесата на покера бележи режисьорския дебют на Арън Соркин, притежател на " Оскар " за приспособен сюжет за " Социалната мрежа ", притежател на " Златен Глобус " за най-хубав сюжет за " Стив Джобс " и на пет награди " Еми " за телевизионния сериал " Западното крило. " Сред най-известните и сполучливи филми на Соркин се подреждат " Доблестни мъже " с Том Круз и Джак Никълсън и " Кешбол " с Брад Пит. " Принцесата на покера " и тази година ще води Соркин на аления килим на юбилейното 90-о издание на " Оскар " -ите с номинация в категорията за приспособен сюжет.



В допълнение към Джесика Частейн и Идрис Елба, в функциите се включват носителят на " Оскар " Кевин Костнър ( " Танцуващият с вълци ", " Спасителен отряд " ), Майкъл Сера ( " Джуно " ) и Джереми Стронг ( " Големият
залог " ).

" Принцесата на покера " идва в кината на 23 февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР