Принцесата има учи в Академията от август миналата година и

...
Принцесата има учи в Академията от август миналата година и
Коментари Харесай

Кралица Летисия сияе от гордост, тъй като крал Фелипе получава признание за военната си служба в Академията на Сарагоса (и сред кадетите има много специален зрител!)

Принцесата има учи в Академията от август предходната година и ще приключи общо три години военно образование, тъкмо както татко й преди нея, преди да отиде в университет.

Кралица Летисия беше елегантна и царствена в прахово наследник костюм, до момента в който стоеше със брачна половинка си крал Фелипе на гала, отбелязваща неговите военни покачвания в Общата военна академия на Сарагоса

The Принцеса, която навърши 18 години през октомври предходната година, прави солови изяви и се образова във Военната академия, с цел да се увери, че е подготвена за бъдещето си в монархията.

След една година в академията се чака Леонор да се реалокира във военноморска академия в Испания, преди да се насочи към последната си година на образование в General Air Academy.

Крал Фелипе служи в армията в продължение на съвсем три десетилетия, до момента в който се възкачи на трона през 2014 година

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР