Принцеса Юджини показа годежния си пръстен на официалните снимки за

...
Принцеса Юджини показа годежния си пръстен на официалните снимки за
Коментари Харесай

Принцеса Юджини показа годежния пръстен, но всички видяха любопитна прилика

Принцеса Юджини сподели годежния си пръстен на формалните фотоси за оповестяването на годежа и се оказа, че той наподобява на този, който получи майка й Сара Фъргюсън от принц Андрю, заяви Метро. Не е известно дали Джак Бруксбанк, годеникът на принцеса Юджини, умишлено се е стремил да наподоби пръстена на майка й, само че приликата е несъмнена.

Пръстенът е със сапфир в цвят сьомга - сред розово и оранжево, заобиколен от диаманти. Тези сапфири с формалното име падпарадаша са доста скъпи. Принц Андрю предложи сватба на Сара Фъргюсън през март 1986 година с пръстен с бирмански рубин, заобиколен от 10 диаманта.

Той мислел, че рубинът доста отива на рижата косата на избраницата му. На времето цената на пръстена е била 25 000 английски лири, а в този момент е към 75 350 лири. Родителите на принцеса Юджини оповестиха публично годежа й на 22 януари. Сватбата ще бъде през есента в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. На формалните фотоси за годежа принцеса Юджини е с рокля на цветя на черен декор на марката " Ердем " и обувки " Джими Чу ".








снимки: Getty Images/Guliver

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР