Принцеса на Уелс не е просто една от важните титли

...
Принцеса на Уелс не е просто една от важните титли
Коментари Харесай

Кейт продължава завета на лейди Даяна

Принцеса на Уелс не е просто една от значимите трофеи в английския кралски двор. Благодарение на принцеса Даяна, тя се трансформира в знак на състрадателността и грижата от страна на монархията за нейните най-уязвими и страдащи жители.

А Кейт Мидълтън, която сега е принцесата на Уелс, прави всичко допустимо, с цел да продължи завета на починалата си свекърва. Преди ден тя употребява формалния профил на принца и принцесата на Уелс, с цел да показа обръщение.

То е във връзка Седмицата за битка с наркозависимостта.

" Срамът от зависимостта стопира потърпевшите и техните фамилии да потърсят помощ, доста хора губят живота си в резултат на това ", споделя тя.



Кейт Мидълтън добавя, че единственият метод да се помогне на наркозависимите е обществото да потърси аргументите, довели ги до опиатите.

Много от почитателите на принцесата обърнаха внимание на фотосите, които се виждат зад тила й по време на видеообръщението. Това са три обособени фотографии на фамилията на Уилям и Кейт.

На първата са всички - Уилям, Кейт и трите им деца Джордж, Шарлот и Луис. Втората е единствено на двете по-големи деца на първия им образователен ден през 2018 година, а третата - на принцът и принцесата на Уелс от визитата им в Пакистан през 2019 година
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР