Принцеса Мери неслучайно е един от най-обичаните членове на датското

...
Принцеса Мери неслучайно е един от най-обичаните членове на датското
Коментари Харесай

Какво направи датската принцеса в Гренландия

Принцеса Мери неслучайно е един от най-обичаните членове на датското кралско семейство. Съпругата на принц Фредерик посвещава огромна част от времето си на работа с уязвими групи и превръщане на внимание на значими дела.
 Принц Фредерик, принцеса Мери, принц Кристиян, принцеса Изабела и кои са новите им учебни заведения
Трудното решение на датското кралско семейство

Къде ще учат децата им

Преди няколко дни 50-годишната Мери дойде в Гренландия.

В страната, която е част от датската корона, тя дойде в столицата Нуук. " Чакам с неспокойствие да се срещна още веднъж с Гренландия и гренландците ", написа Мери в публично изказване, представено от Royal Central.

Първата й задача на острова е акция с WWF, на чийто датски клон принцесата е президент. Заедно с възпитаници от град Акалук тя взе участие в разчистване на бреговата линия от боклуци. Малко по-късно в Центъра за работа с деца в следучебно време Мери и децата сортират и разпознават другите типове боклуци и разискват способи, с които да се понижи изхвърлянето им в природата.

Част от уговорките на принцесата в Гренландия е и визитата на Mælkebøtten - център за поддръжка на младежи, потърпевши или в риск от самоубийство и полово принуждение. Опазването на природата и биоразнообразието са други дела, които Мери поддържа в Гренландия.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР