Принцеса Евгения на Йорк, дъщерята на принц Андрю (трето дете

...
Принцеса Евгения на Йорк, дъщерята на принц Андрю (трето дете
Коментари Харесай

Красивата принцесата, която има 8-часов работен ден

Принцеса Евгения на Йорк, дъщерята на принц Андрю (трето дете на Кралица Елизабет II и Принц Филип) и херцогиня Сара, е идеалното въплъщение на красивата, само че съвременна принцеса.

Разказът, който принцесата разкрива пред читателите на сп. "Харпър базар ", е до момента в който тя се намира в дневната на фамилния дом в Норфолк.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПРИНЦЕСА ЕВГЕНИЯ

Принцесата е заобиколена от красиви мебели и фамилни фотографии, само че не се заблуждавайте от всичко това. Младата 26-годишна кралска наследница прекарва по-голямата част от времето си в своя апартамент в Лондон.
 Принцеса Евгения Принцеса Евгения
Нещо повече, принцесата работи като шеф в галерията за модерно изкуство Hauser & Wirth. Преди да се завърне през 2015 година още веднъж в английската столица, Евгения прекарва две години в Ню Йорк, където работи като експерт в онлайн аукционна къща.

Принцесата, която се омъжи за фитнес инструктора си

Изкуството е толкоз вкоренено в принцесата, както и идеалите и традициите на монархията, написа "Харпър базар ".

Денят на кралската персона не стартира към 9 часа сутринта, а в 6:45. Принцесата обича да тренира, по тази причина всяка заран прави няколко минутни извършения, които оказват помощ на Евгения да бъде в тонус през целия ден. Нищо особено, единствено гимнастика, само че ги прави в близкия парк, когато времето го разрешава.

Испанското кралско семейство "конкурира " Уилям и Кейт (СНИМКИ)

"След тренировката вървя небрежно до магазина, с цел да пазаря, в случай че има потребност ", споделя младата Евгения. Малко след 8 сутринта Егения се прибира, с цел да се изкъпе и преоблече, а първите й диалози преди работа са постоянно с майка й Сара.
 Принцеса Евгения Принцеса Евгения
И като съвсем всички други хора по света, принцесата стартира работата си в галерията в 9 сутринта. Евгения обожава работата си, тъй като контактува всекидневно с уважавани и надарени създатели, уредници и шефове на други галерии от страната, само че и от Европа и Съединени американски щати.

11-годишният принц на Норвегия наруши кралския протокол

"Обожавам, че мога да споделям пристрастеността си за изкуство с други хора. Харесвам го още от дребна, само че знаех сигурно, че няма да бъда художник. Знаех единствено, че това е бъдещето за мен. Ако един човек не схваща обещано нещо или не го харесва, ти постоянно можеш да му покажеш нещо друго, да поговориш с него. Точно тези моменти ме карат да усещам работата си в галерията ", споделя принцеса Евгения.

На работа се облича изцяло обикновено, типично за всекидневието на всяка работеща жена. Лек грим, който Евгения съумява да направи в колата преди работа, дънки, риза, сако и ботуши. От скоро се пробва да носи високи токчета на работа, само че Евгения признава, че това е сложна задача за нея, тъй като би трябвало да прекара целия работен ден на висок ток, а не два-три часа.

Рания - кралицата, за която не се приказва постоянно (СНИМКИ)

Следобедът минава в срещи с сътрудниците от самата изложба. Тогава възнамеряват нови събития, дават оферти за изложения.

В 17 ч. работният ден завършва, само че Евгения продължава със своите кралски отговорности. Тя й сестра й Беа са ангажирани постоянно с разнообразни благотворителни акции, на които участват.

"Опитваме се да оказваме помощ на баба и дядо с всичко, което е по силите ни ", споделя 26-годишната Евгения.
 Принцеса Евгения Принцеса Евгения
Когато всичко завърши, което е към 20 ч. Евгения вечеря с гаджето си или другари. Ако не са доста изморени, избират да бъдат в някои ресторант.

Най-елегантната млада кралска персона е от Дания

"Приятелят ми обича да се храним на нови места, постоянно сменяме локациите ".

Вечерта завършва късно за принцесата. Самата тя споделя, че е тъпо, тъй като не спи доста, само че за нея работата и миговете със фамилията, даже диалозите по телефона с майка й, са доста скъпи.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР