Принцеса Даяна си остава една неразгадана мистерия дори 20 години

...
Принцеса Даяна си остава една неразгадана мистерия дори 20 години
Коментари Харесай

Какво са си казали Уилям и Хари с майка си Даяна в последния ден от живота й

Принцеса Даяна си остава една неразгадана тайнственост даже 20 години след гибелта й.

Около личността на Даяна Спенсър не стопира да се спекулира. За положително или за зло, тя сътвори същинска гражданска война в кралския двор и се трансформира в икона след гибелта си.
Британските принцове Уилям и Хари описват в нов документален филм за последния телефонен диалог, който са имали със своята майка - принцеса Даяна, преди гибелта й.

Филмът "Даяна, нашата майка: нейният живот и завещание " излиза по случай 20-ата годишнина от гибелта на Даяна, която почина при автомобилна злополука в Париж на 31 август 1997 година

"Никой в никакъв случай не е разказвал тази история от гледната точка на двамата индивида, които са я познавали по-добре от всеки различен и са я обичали най-вече - нейните синове ", съобщи изпълнителният продуцент на кино лентата Ник Кент.

Последният телефонен диалог сред двамата принцове и тяхната майка е бил напълно къс.

Момчетата желали по-бързо да се върнат към игрите си, а не да губят време да си приказват по телефона със своята майка, която била на отмора във Франция.
Това и до момента тормози Уилям и Хари, защото Даяна щяла да почине същата вечер.

"Хари и аз извънредно бързахме да кажем сбогом, нали знаете - "ще се забележим скоро ". Очевидно в случай че знаех какво щеше да се случи, нямаше да бъда толкоз апатичен ", споделя Уилям във кино лентата. "Но този телефонен диалог се е запечатал в мозъка ми толкоз мощно ", декларира той.
 Getty/Gulliver
Хари споделя, че последният диалог е нещо, за което ще съжалява, до момента в който е жив.

"Когато погледна обратно, е необикновено тежко. Ще би трябвало да се боря с това до края на живота си ", декларира той.

"Да не знам, че това е бил последният път, когато беседвам с моята майка. Колко друго би протекъл този диалог, в случай че имах даже най-малка визия, че животът й ще бъде лишен онази вечер ", споделя Хари.
 Getty/Gulliver
Филмът обръща внимание на аспекти от живота на Даяна като благотворителната й активност, само че заобикаля по-противоречиви тематики като извънбрачните връзки.

В него двамата принцове си спомнят за възприятието за комизъм на своята майка, а също за това по какъв начин са приели новината за гибелта на Даяна и последствията от нея, както и за болката от развода на техните родители.

Филмът може да се гледа по телевизионните канали ITV и HBO на 24 юли.

Същевременно някогашен телохранител на принцесата описа обществено по какъв начин тя е бягала през балкони и се е возела в рейсове, единствено и да се усеща най-малко за малко естествена.

Вече за никого не е загадка, че тя не е това, което целия свят виждаше на формалните събития. Но, става известно, границите на нейните благоприятни условия са били в действителност необятни!
 Getty/Gulliver
Тя е единствено на 18 когато става принцеса на Англия. Принцеса Даяна обаче мъчно привиква с кралския протокол и се впуска в рискови завършения, единствено и единствено да има няколко минути независимост.

Минали са 9 години от началото на брака й с принц Чарлз, а Даяна към момента се усеща изоставена, нещастна и сама. Съпругът й към този момент се е върнал при Камила, а младата принцеса жадува за нормалност. Кен Уорф, охранител на принцесата споделя за някои от най-буйните й номера.
 Getty/Gulliver
„ Една година реши да пътува до Франция с втора класа. Застана на летище Гетуик и за първи път в живота си се подреди на опашка. Веднага я разпознаха и настана блъсканица. Не беше в заплаха, само че след 10 минути, към този момент се молеше да я изведа от там. След втория опит, към този момент нямаше предпочитание да лети с нискотарифни самолетни компании. Наложи й се да виси на летището няколко часа “, споделя той.

В различен случай Даяна прескача балкон и изчезва за часове. По време на ски в Австрия, тя бяга от защитата си към 1 сутринта, прескачайки балкона. Когато на сутринта се прибира хвърля в смут освен Уорф, само че и цялата полиция в курорта. За благополучие случаят е минал без пострадвания, само че страхът за нея е голям.
 Getty/Gulliver
„ Когато беше щастлива, нямаше по-сияен и благ човек от нея. В същото време горко ви, в случай че е ядосана – трябваше всички да стоим встрани “, споделя още телохранителят на Даяна.

Той споделя и за един от най-щастливите й моменти. „ Беше с майка си във Верона. Инкогнито. Отидоха на концерт на Павароти и то като най-обикновени зрителки.
 Getty/Gulliver
В средата на концерта небето се отвори, тя нямаше чадър, само че беше най-щастливия човек, който сте виждали “, споделя още той.

>>> За още потребни публикации изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР