Принцеса Даяна очевидно беше обичана от целия свят. Тя бързо

...
Принцеса Даяна очевидно беше обичана от целия свят. Тя бързо
Коментари Харесай

Кралски фотограф разкрива тайната на лейди Ди за перфектна снимка - slava.bg

Принцеса Даяна явно беше обичана от целия свят. Тя бързо си завоюва прозвището „ Принцесата на народа “, а благотворителните ѝ организации и любовта към елементарното население се трансфораха в нейна запазена марка. Въпреки че живееше в замък през по-голямата част от живота си, Даяна не се държеше като кралска персона.

Тя постоянно е казвала, че желае да внесе смяна в протокола на кралицата и нейното семейство и да покаже на хората, че жителите на Бъкингамския замък са част от обществото. Освен че бързо завоюва обичта на всички, Даяна се трансформира и в фаворитка на фотографите. Един от тях си спомня за починалата принцеса и каква е била нейната загадка за съвършена фотография.

Тим Рук е заснемал принц Чарлз, принц Уилям, херцогиня Кейт, както и принц Хари и Меган Маркъл. Той обаче постоянно ще пази в сърцето си появите на принцеса Даяна и нейното топло отношение към него и сътрудниците му. „ Тя беше доста благ човек. Държеше се необикновено с всеки един от нас “, споделя той пред „ Us Weekly “.

Фотографът добавя, че младите членове на кралското семейство много се разграничават от Даяна. „ Това, което принцесата на Уелс постоянно правеше, е да се обърне към нас тъкмо преди да влезе в постройката, с цел да може да създадем няколко съвършени фотоси “. Рук изяснява пред изданието, че навръх последния рожден ден на принцесата, когато тя навършва 36 години, той съумява да направи една от фотосите, които в следствие ще се трансфорат в много скъпа находка.
„ Тя се обърна към мен и в действителност стана приказна фотография. Тя беше чудесна, тъй като постоянно знаеш, че ще си тръгнеш с добър материал “.

След като Даяна умира в автомобилна злополука в Париж през 1997 година, Рук продължава да снима принц Чарлз и втората му брачна половинка Камила. „ Принц Чарлз също е съвършен обект за фотоси. Слага шапки и други стилни неща “. Що се отнася до херцогинята на Корнуол, тя постоянно държи изкъсо мъжа си.

„ Камила ще накара принца да се спре пред нас, когато той явно желае да ни подмине “, споделя Рук. Той добавя, че двамата са доста щастливи дружно и са основали чудесна връзка между тях.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР