Принцеса Даяна беше любимка не само на великобританците. Със своето

...
Принцеса Даяна беше любимка не само на великобританците. Със своето
Коментари Харесай

Преди всичко, принцеса Даяна е била майка - slava.bg

Принцеса Даяна беше фаворитка освен на великобританците. Със своето милосърдие и подготвеност да помогне на всеки, тя бързо се трансформира в „ Принцесата на народа “ и онази кралска персона, от която светът имаше потребност. Бракът ѝ с принц Чарлз може да не е бил извънредно благополучен, само че Даяна получава от него най-големия си подарък – синовете Уилям и Хари.

Връзката сред майка и синове е толкоз мощна, че Даяна се пробва да направи всичко допустимо, с цел да може момчетата да изживеят детството си по най-хубавия метод. Тя искаше да ги трансформира в свое копие по душа и да им покаже, че хората имат потребност от съчувствие и поддръжка, а не от разкош и власт.

През годините нескрито излизаха доста фотоси, на които се вижда по какъв начин Даяна се забавлява със синовете си по напълно елементарен метод – в Дисниленд, на криеница и други детски игри. Сега още веднъж светът видя, че принцесата на Уелс е на първо място майка.

Клип, изработен през 1991 година, излезе нескрито и демонстрира босата Даяна, която се състезава в учебно надпреварване за майки. Въпреки че е с пола, която не ѝ разрешава да покаже най-хубавото от себе си, принцесата се пробва с всички сили да завоюва надпреварата. Според някои хора, тя в действителност става първа, само че от клипа не може да се направи изрично умозаключение.

Мястото е учебното заведение „ Wetherby “, а спортната демонстрация се организира всяка година. Във Англия с изключение на децата, в сходни надпревари вземат участие и родителите. След като е дала всичко от себе си на пистата, Даяна е видяна с дребния Хари в края на спортния ден. Малкият принц също е взел присъединяване в някои от деянията в учебното заведение. На фотоси се вижда, че той се състезава в „ Скачане с чували “ и даже има преднина пред другите момчета.

Клипът от 1991 година потвърждава, че принцеса Даяна е била подготвена на всичко, с цел да зарадва синовете си. Дори това да значи нарушение на кралския протокол.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР