Принцеса Беатрис вече е поканила бившата приятелка на годеника си

...
Принцеса Беатрис вече е поканила бившата приятелка на годеника си
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис кани бившата на годеника си на сватбата

Принцеса Беатрис към този момент е поканила някогашната другарка на годеника си Едорадо Мапели Моци - Дара Хуанг, на идната си женитба.

Освен това тя желае и двегодишният наследник на Едоардо и Дара - Кристофър, да бъде кум на церемонията, макар нежната си възраст, написа Mirror, представен от Dir.bg.

Едоардо и Дара бяха сгодени, само че се разделиха преди време. Те обаче са в отлични връзки, поделят си грижите за дребния Кристофър и всекидневно си контактуват.

31-годишната Беатрис и Моци се срещат от есента на 2018 година, само че двамата се познават от години и близки до двойката споделят, че нещата сред тях се развиват доста бързо. Те се сгодиха до момента в който бяха на отмора в Италия през септември и плануват да се оженят идната година.

Очаква се някогашната избраница на Едоардо скоро да одобри поканата за сватбата, на която и синът им с Моци се обрисува да има доста значима роля.

Приятел на двойката споделя пред People, че Беатрис към този момент е "страхотна втора майка " и е приела сина на бъдещия си брачен партньор като свое дете.

"Те бяха на фамилна почивка (със сина му) и са доста щастливи ", добавя източникът пред списанието.

Снимка: Бъкингамският дворец
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР