Принцеса Ан проведе инвеститура в замъка Уиндзор в сряда за

...
Принцеса Ан проведе инвеститура в замъка Уиндзор в сряда за
Коментари Харесай

Принцеса Ан се явява на служба! Сестрата на краля получи инвестиция в замъка Уиндзор за получатели, включително режисьора на The Queen Стивън Фриърс - след като Чарлз, Кейт Мидълтън и принц Уилям отложиха кралските задължения

Принцеса Ан организира инвеститура в замъка Уиндзор в сряда за носители, в това число режисьора на „ Кралицата “ Стивън Фриърс (на фотографията вдясно) 

Сред най-известните му филми е „ Кралицата “ от 2006 година, който донесе на Хелън Мирън Оскар за ролята на Елизабет II и сър Стивън номинация за най-хубав режисьор.

Той също по този начин е възхваляван за My Beautiful Laundrette, Dangerous Liaisons, Victoria & Abdul, Philomena и The Grifters, за който също беше номиниран за Оскар.

След като получи оценката си за заслуги към киното и малкия екран, сър Стивън сподели: „ Това е в действителност хубаво нещо. Нямам недоволства. Имах доста, доста шанс и към момента се нуждаете от голямо количество шанс.

„ Имах доста, доста шанс в избора си на материал и хора, с които съм работил “. Сър Стивън добави: „ Беше прекрасен ден и в този момент ще отидем да пием чай. “

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР