Принцът на Уелс и престолонаследник на британската корона Чарлз отпразнува

...
Принцът на Уелс и престолонаследник на британската корона Чарлз отпразнува
Коментари Харесай

Кейт и Меган блестяха за ЧРД на Чарлз

Принцът на Уелс и престолонаследник на английската корона Чарлз отпразнува своят 70-ти рожден ден. Партито се трансформира в същинско кралско блестящо събитие. Двете му снахи – Катрин, херцогиня на Кеймбридж и Меган, херцогиня на Съсекс, също се постараха да блестят със спиращи дъха диамантени обеци. Кейт, облечена в розова вечерна рокля, носеше огромни обеци с розов камък в крушовидна форма, заобиколен от диаманти.

Невероятните бижута тя поставя не за първи път, видяхме я с тях и на премиите БАФТА през 2017 година Смята се, че те са от персоналната сбирка на херцогинята. Снаха ѝ Меган беше също по този начин блестяща с обилни диамантени обеци във формата на капка. Неотдавна тя беше видяна да ги носи на формален банкет във Фиджи по време на кралското турне със брачна половинка ѝ.

Кралски особи от цяла Европа дойдоха в Бъкингамския замък за блестящия прием в чест на Чарлз. Датските престолонаследници принц Фредерик и принцеса Мери, Великите херцог и херцогиня на Люксембург, както и белгийският крал Филип и кралица Матилд, бяха измежду поканените.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР