Принцът на Уелс Чарлз и съпругата му Камила Паркър Боулс

...
Принцът на Уелс Чарлз и съпругата му Камила Паркър Боулс
Коментари Харесай

Принц Чарлз и Камила се забавляват на яхтата на гръцки милионер

Принцът на Уелс Чарлз и брачната половинка му Камила Паркър Боулс са щракнати на борда на супер яхта, благосъстоятелност на гръцкият милионер Теодор Ангелопулос. На фотосите от  Корфу Чарлз разговаря със брачната половинка на магната Яна Ангелопулу, която е някогашен народен представител и някогашен президент на организационния комитет за Олимпийските игри през 2004 година. Тя е оповестена за една от 50-те най-влиятелни дами на списание Forbes, написа в. " Български вести ". Яхтата, с която милионерът се гордее има басейн, палуба за танци, кино зала и плувен басейн със светлини, с цел да трансформират цвета на водата. Той също по този начин разполага с фитнес зала, публична столова, и се прави оценка на 54.5 милиона евро, съгласно английския таблоид Daily Express.



Снимки от яхтата, която сега е акостирала край крайбрежията на Корфу, демонстрират шпалирът от елегантният личен състав, спретнат на опашка, с цел да поздрави техни кралски височества. Наследникът на английския трон прекарал част от лятната си отмора в Корфу.

Те останаха във вилата на семейство Ротшилд, където принцеса Даяна е също постоянно прекарваше празниците.

Камила и Чарлз кацнаха на летището в Корфу късно в сряда следобяд. Двойката, придружавана от нужната защита се качи на първокласна яхта с английски байрак и отпътува в незнайна посока.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР