Принцът и принцесата на Уелс са не само едни от

...
Принцът и принцесата на Уелс са не само едни от
Коментари Харесай

Когато Уилям и Кейт се скарат

Принцът и принцесата на Уелс са освен едни от най-обичаните членове на кралското семейство. За мнозина британци (и освен британци) те са образец за подражателство за крепко и сплотено семейство.

Оказва се обаче, че животът на Уилям и Кейт е надалеч от съвършен. " Не толкоз спокоен. И не толкоз идеален, колкото наподобява ", са точните думи на Том Куин, създател на книгата Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family.

Куин има източници в двореца Кенсигтън - институцията, която се грижи за обществените изяви на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Пред Express той споделя, че като всяка друга двойка и те имат кавги.
 Снимка 629410
Източник: GettyImages

" Уилям обаче е възприел маниерите и метода на държание на баба си, а Кейт е добра в това да не се оплаква и да се приспособява. " Куин добавя, че и двамата са се специализирали в това, което беше усъвършенствала починалата Елизабет Втора.

" Те доста, доста рядко се оплакват. И, в случай че го вършат, постоянно е премерено ", споделя той. И добавя, че спрямо другите фамилии, които хвърлят вази, когато се карат, Уилям и Кейт хвърлят... възглавнички.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР