Принцът и принцесата на Уелс са известни с любовта си

...
Принцът и принцесата на Уелс са известни с любовта си
Коментари Харесай

Жената, на която принц Уилям обърна специално внимание

Принцът и принцесата на Уелс са известни с любовта си към всевъзможни спортове и всевъзможни физически интензивности. И двамата са показали уменията си и забележителната си физическа форма по разнообразни мотиви.
 Кейт Мидълтън и шансът, който донесе на националния ръгби тим на Англия
Кейт Мидълтън и 15 потни мъже

Принцесата още веднъж в необикновена светлина

Принц Уилям обаче стигна и малко по-далеч. Той реши персонално да поздрави носителя на тазгодишната купа на Военновъздушни сили " Спортист на годината ". По-точно спортистка, тъй като оценката отиде при Мери Ърпс.

30-годишната вратарка на британския народен тим по футбол за дами, както и на Манчестър Юнайтед, беше определена единомислещо като притежател на купата за 2023 година А принцът написа в Х (познат до неотдавна като Twitter): " Напълно справедливо, Мери. Поздравления! У ".

Hugely well deserved, Mary. Congratulations! W
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal)
Ърпс съумя да се пребори с конкуренцията на крикет играча Стюърт Броуд и хептатлон шампионката Катарина Джонсън-Томпсън. Заедно с нея Англия доближи до финала на, където изгуби от Испания.
 Снимка 647030

Принц Уилям поддържаше тима, прочут като Лъвиците в родината си, по целия им път до финала. Той беше сниман и в рядка демонстрация след финала - принцът прегърна доста от футболистките. Уилям е президент на футболната асоциация от 2006 година, напомня Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР