Принц Уилям заобиколи въпросите относно обработената с фотошоп публикация на

...
Принц Уилям заобиколи въпросите относно обработената с фотошоп публикация на
Коментари Харесай

Принц Уилям издава „спешно“ предупреждение на Earthshot Prize след ред за снимки на Кейт Мидълтън

Принц Уилям заобиколи въпросите по отношение на обработената с фотошоп обява на принцеса Кейт за Деня на майката през днешния ден, като издаде незабавно изказване по отношение на околната среда.

41-годишният принц участва на събитието по откриването на премията Earthshot - негово плод на въображението за екологично съревнование - в Лондон довечера (понеделник, 11 март). По време на събитието - което беше пускане на онлайн платформа, предопределена да свързва иноватори с вложители - той сподели на публиката, че е " незабавна " отговорност на човечеството да сложи планетата на по-здравословен път. Един буен принц сподели, че „ в този момент сме в сериозното десетилетие “.

Той сподели: „ Когато за първи път започнах да мисля по какъв начин мога да допринеса за груповите световни старания за отбрана на нашата планета през 2018 година, знаех, че Исках да активизирам голямата мощ на иноваторите, където и да се намират по света. От компании, градове и правителства; до деятели, учени и иноватори, концепциите и упоритостта да насочим н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР