Принц Уилям скоро може да поеме функциите на Елизабет II,

...
Принц Уилям скоро може да поеме функциите на Елизабет II,
Коментари Харесай

Принц Уилям може да замести Елизабет II по време на пандемията

Принц Уилям скоро може да поеме функционалностите на Елизабет II, защото кралицата би трябвало да бъде сложена под карантина. Същото се отнася и за бащата на Уилям - принц Чарлз, написа " Дейли мейл ".

Вчера Елизабет II напусна Бъкенгамския замък и отиде в Уиндзор. Това стана седмица по-рано от елементарното ѝ уединяване преди Великден. Кралицата се причисли в Уиндзор към брачна половинка си принц Филип, който бе докаран в Уиндзор с хеликоптер от Уууд Фарм в Сандрингам.

Ден по-рано министърът на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи, че хора над 70-годишна възраст би трябвало да бъдат сложени в изолираност и карантина, даже и да нямат признаци на заразяване с ковид. И това е един от методите да се забави разпространяването на болестта измежду най-уязвимата част на английското общество. 

И кралицата (93 г.) и директният ѝ правоприемник, нейният наследник и принц на Уелс - Чарлз (71 г.) са в тази възрастова група. Така третият подред правоприемник се явява внукът на Елизабет II и наследник на Чарлз - Уилям (37 г.), херцог на Кеймбридж.

Възможно е също по този начин принцеса Беатрис (31 г.), дъщерята на принц Андрю, да бъде назначена за държавен консултант в тези несигурни времена.

Найджъл Коутърнн, един от специалистите по въпросите на монархията във Великобритяния декларира: " Съвсем рационално е принц Уилям да играе ролята на заместник на кралицата. Трябва да има физическо наличие на монархията, а освен виртуално. Той е трети по ред правоприемник на трона и в отлично здраве, както и брат му - Хари. COVID-19 е малко евентуално да съставлява сериозна опасност за него или брачната половинка или децата му. Уилям ще свърши чудесна работа ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР