Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на малкия си

...
Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на малкия си
Коментари Харесай

Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на Луи

Принц Уилям ще пропусне първия рожден ден на дребния си наследник Луи. Причината са неотложни задължения, заложени в графика му.

От двореца Кенсингтън оповестиха, че херцогът на Кеймбридж ще замине на публично посещаване в Нова Зеландия в края на април, а момченцето е родено на 23-ти същия месец. Има възможност той да не бъде във Англия и за раждането на първото дете на брат му.

Принц Уилям ще се срещне с министър-председателя на страната от името на своята баба – кралица Елизабет Втора. Той ще уважи и жертвите на терористичния акт в Крайстчърч.

Херцогът на Кеймбридж е „ подготвен да покаже поддръжката си за града и мюсюлманската общественост след тази офанзива, заяви през вчерашния ден министър председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн. Тя разкри, че брачният партньор на Кейт Мидълтън към този момент има мощна връзка с Крайстчърч, тъй като е бил в страната след разрушителното земетресение през 2011 година

През лятото на 2018-а по-големият наследник на Уилям и Кейт – принц Джордж, стана на 5 години. По-рано пък цялото семейство се събра за кръщенето на дребния Луи. Сега херцогът и херцогинята на Кеймбридж възнамеряват непретенциозен празник, с който да отбележат първата му годинка.

Таблоидите на Острова пишат, че най-вероятно тържеството за детето ще бъде отсрочено до завръщането на Уилям от чужбина.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР