Принц Уилям се включи в благотворителен турнир по поло в

...
Принц Уилям се включи в благотворителен турнир по поло в
Коментари Харесай

Влюбени и безразсъдни: Кейт и Уилям с рядка целувка на публично място

Принц Уилям се включи в благотворителен шампионат по поло в Уиндзор през вчерашния ден. Дамата на сърцето му беше в публиката и в края на мача го награди с целувка по бузата, а кралските фотографи не пропуснаха да уловят този изключително необичаен миг на непосредственост.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж съвсем в никакъв случай не си разрешават сходни жестове на обществени места, по тази причина тази целувка провокира изключително неспокойствие. Експерти по езика на тялото даже съпоставиха държанието им с това на „ разчувствани млади гаджета “.

Кралският специалист Мика Майер посочи, че няма възбрана за физическа непосредственост за членовете на кралското семейство – обраното и консервативно държание в множеството случаи е персонален избор на всеки един от тях.

„ Старшите членове на кралското семейство едва ли са инструктирани по какъв начин да споделят между тях и каква непосредственост да демонстрират. В множеството случаи от тях се чака да се приспособяват към формата на събитието, на което участват, т.е. на строго публично събитие или на събитие, обвързано с отрицателни страсти, е по-малко евентуално да забележим държане за ръце или целувка спрямо задължения от развлекателен темперамент. “

В края на надпреварата кралската двойка напусна игрището още веднъж дружно, сплели ръце в сърдечна прегръдка.

На събитието ги придружаваше изключително специфичен придружител – домашният им любим, кучето Орла.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на поло мач в Уиндзор  Кейт Мидълтън и принц Уилям на поло мач в Уиндзор  Кейт Мидълтън и принц Уилям на поло мач в Уиндзор  Кейт Мидълтън и принц Уилям на поло мач в Уиндзор
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР