Принц Уилям разказа за загубата на майка си, принцеса Даяна,

...
Принц Уилям разказа за загубата на майка си, принцеса Даяна,
Коментари Харесай

Принц Уилям за смъртта на принцеса Даяна: Чувстваш болка като никоя друга

Принц Уилям описа за загубата на майка си, принцеса Даяна, в толкоз ранна възраст.

Принц Уилям още веднъж участва на събитие, обвързвано с една от най-важните дела за него сега – възстановяване на мнението на обществото към психическото здраве. За тази цел той употребява себе си като образец, разказвайки за прекарванията си около гибелта на принцеса Даяна. С това той искаше да покаже, че всеки има нещо, което му тежи, само че няма проблем да се приказва за това пред другите.

“Смятам, че когато си лишен по подобен метод от нещо толкоз значимо в такава ранна възраст, в която и да е възраст в действителност, само че изключително за децата – най-малко аз мога да се асоциирам с това – чувстваш болежка като никоя друга. Знаеш, че в живота си мъчно ще изпиташ нещо по-лошо”, призна принц Уилям в откровената си тирада.

След това той добави, че се надява да употребява прекарването като образец за другите, които минават през това, и да може да им помогне.

“Това някак те свързва с повече хора, сближава те с тези, от които също нещо е било отнето. Затова, когато приказваш с някого и незабавно можеш да го забележиш… Почти го виждаш в очите им”

Според него би трябвало да създадем диалозите по тези тематики естествени и хората би трябвало да имат опцията да разкрият страстите си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР