Принц Уилям поема част от задълженията на баща си –

...
Принц Уилям поема част от задълженията на баща си –
Коментари Харесай

Принц Уилям поема част от задълженията на крал Чарлз III

Принц Уилям поема част от отговорностите на татко си – крал Чарлз III, който се възвръща след интервенция.

Работата на престолонаследника се усложнява и от обстоятелството, че брачната половинка му Кейт претърпя интервенция по същото време и анулира публичните си отговорности до Великден.

Новата тактичност значително се разграничава от тази на Елизабет II

Принц Уилям през днешния ден взе участие в церемонията по връчване на държавните почести в замъка Уиндзор, а по-късно ще участва и на церемония вечерята за лондонската благотворителна организация „ Въздушни коли за спешна помощ “.

Той благодари на обществеността за „ положителните послания “ след шокиращото известие за рака на крал Чарлз III. „ Ние в действителност ценим положителните послания на всички “, сподели престолонаследникът пред кореспонденти, когато дойде в сряда вечерта за благотворителна церемония в Лондон, където трябваше да произнесе тирада.

Информацията беше обявена от премиера на Англия Риши Сунак за Би Би Си

Кралят отсрочи обществените си отговорности, защото е на домашно лекуване в имението Сандрингам в Източна Англия. Той беше диагностициран с ранна форма на рак, само че Бъкингамският замък не прецизира от какъв тип.

Крал Чарлз III е в положително положение и през днешния ден организира седмичната си визита с премиера, само че по телефона, оповестяват английските медии.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР