Принц Уилям , съпругата му Кейт Мидълтън и децата им

...
Принц Уилям , съпругата му Кейт Мидълтън и децата им
Коментари Харесай

Уилям и Кейт удариха в земята Хари и Меган с тази постъпка СНИМКИ

Принц Уилям, брачната половинка му Кейт Мидълтън и децата им са видяни да слизат с ниско бюджетен полет за 73 английски лири до Шотландия. Припомняме, че преди известно време пътуванията на принц Хари и Меган Маркъл провокираха огромни кавги в обществото, поради използването на частни реактивни самолети.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж излетяха тази заран в 8.45 ч. от интернационалното летище Норуич до летище Абърдийн.

Кралската двойка и фамилията им са видяни по време на ескорта им от бюджетния аероплан FlyBe до чакащите ги транспортни средства, които би трябвало да ги откарат на посещаване при кралицата и принц Филип в Балморал.





Ниско бюджетният полет на херцозите на Кеймбридж неизбежно ще докара до съпоставения с брата на Уилям- принц Хари, както и брачната половинка му Меган.

Херцогът и херцогинята на Съсекс провокираха редица рецензии, откакто в границите на 11 дни това лято двойката хвърча с 4 частни полета.

Те излетяха от Лондон до Ибиса и назад, преди да създадат назад пътешестване до Ница по-рано този месец, подхранвайки изказванията, че способстват за изменението на климата

Пътник в самолета, който е забелязал Уилям и Кейт твърди, че са седели тъкмо пред него и от самото начало никой не е схванал, че са в същия полет.



"По-късно разбрах, че майката на Кейт е седнала на няколко реда пред мен ", споделя още той.

Принц Уилям е бил видян по какъв начин стиска редица чанти, до момента в който Джордж, Луи и Шарлот тичат разчувствани към него.

Изненаданите пасажери видяха Кейт да върви тъкмо зад брачна половинка си и да държи Луис на ръце, а паралелно до нея бавачката на фамилията - Мария Борало.

Кралският създател Робърт Джобсън съпостави двете кралски фамилии и сподели: „ По-рано през седмицата се изговориха доста нелепости за това по какъв начин принц Хари и Меган Маркъл би трябвало да летят в частни самолети поради опасения за сигурността. Но Кралското семейство употребява евтини самолетни компании от години, принцеса Даяна го правеше постоянно. "

Уилям и Кейт, които летят с ниско бюджетна самолетна компания, потвърждават, че могат да се оправят с полета, стига чиновниците на реда, които ги пазят, да правят своята работа вярно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР