Принц Уилям, като един бъдещ крал на Великобритания, винаги изглежда

...
Принц Уилям, като един бъдещ крал на Великобритания, винаги изглежда
Коментари Харесай

Марката, на която е фен принц Уилям

Принц Уилям, като един предстоящ крал на Англия , постоянно наподобява безупречно. Той е ухилен, привлекателен и не пропуща да приказва с всички, искащи да разменят няколко дни с него. Същото можем дa кажем и за брачната половинка му Кейт, която е фаворитка на мнозина.

А уговорките на херцога и херцогинята на Кеймбридж ги задължават както да сe придържат към формалния жанр, по този начин и от време на време да разчупват клишетата, с цел да припомнят на всички, че и те са хора, като нас .

Подобни случаи са не един и два за Уилям и Кейт. Двамата да вземем за пример постоянно ни показват своите спортни умения. Както направиха и през днешния ден, 17 октомври, с пакистанския град Лахор.
 Снимка 448209

Те дойдоха там от столицата Исламабад и бяха посрещнати от премиера Ирман Кан. Той е и някогашен състезател по крикет и създател на болничното заведение за деца, страдащи от онкологични болести, която принцеса Даяна посети няколко месеца преди гибелта си.

Преди и херцогът и херцогинята да тръгнат по нейните стъпки, те демонстрираха, че и крикетът не им е неразбираем. За да излезе на терена на Националната крикет академия с тим хлапета и няколко професионални играчи, принц Уилям размени формалните си обувки с маратонки Nike .
 Снимка 448210

И първото, което ни идва мислено е, че това е не скрита, а изцяло очевидна реклама на спортния бранд от член на английския кралски двор . Подобни прояви не са изключително допустими, само че очевидно кралицата няма проблеми с едно лого, щом дизайнерът и марката на всеки тоалет на Меган и Кейт става обществено притежание.

А принц Уилям нееднократно ни е показвал, че Nike е обичаният му състезателен бранд и залага постоянно на него, когато събитията изискват да бъде по маратонки. Е, индивидът най-малко си има правила, няма защо да го съдим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР