Принц Уилям изненада вдъхновяващия активист Роб Бъроу със своя CBE

...
Принц Уилям изненада вдъхновяващия активист Роб Бъроу със своя CBE
Коментари Харесай

Принц Уилям се шегува с Роб Бъроу за нелицеприятния прякор, след като получи извинение от Майк Тиндал

Принц Уилям изненада вдъхновяващия деятел Роб Бъроу със своя CBE - и разкри, че е получил опрощение от Майк Тиндал, откакто той разкри нелицеприятния си прякор на подкаст, воден от легендата на ръгби лигата.

При първия си кралски ангажимент за 2024 година Уилям пътува до стадион Хедингли в Лийдс, с цел да поздрави Роб и някогашния му съотборник Кевин Синфийлд за изключителните им старания за набиране на пари и информираност за болестта на моторните неврони, което беше диагностицирано на Роб с през 2019 година на 37-годишна възраст.

Срещата с Уилям идва единствено седмици откакто прякорът на принца беше оголен в подкаста Seven на Роб, когато той приветства братовчедката на Уилям Зара Тиндал в шоуто си дружно с нейния някогашен състезател на ръгби брачен партньор Майк.

И Майк беше предизвестен, че е в „ толкоз доста проблеми “, откакто разкри, че назовава принца на Уелс „ Една пинта Уили “. Майк направи самопризнание, откакто Роб сподели, че желае да знае дали двамата имат прякори един за различен или за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР